Victoria Traian a câștigat faza județeană a Cupei României la fotbal

Victoria Traian s-a impus cu 2-1 (1-0) în finala fazei județene a Cupei României la fotbal, cu Viitorul Cireșu. AJF Brăila le-a oferit câștigătorilor un echipament, o cupă, o diplomă și medalii. Festivitatea de premiere a fost oficiată de președintele Laurențiu Vărgatu și Teodor Grozea

Finala Cupei României, faza județeană, s-a jucat pe terenul de la Râmnicelu și a adus față în față cele mai bune echipe din Liga a 4-a, Victoria Traian și Viitorul Cireșu. După ce în urmă cu o săptămână Viitorul Cireșu a câștigat titlul de campioană județeană și urmează să dispute barajul pentru promovarea în Liga a 3-a cu campioana județului Tulcea, Pescărușul Sarchioi, rivala din Traian și-a luat revanșa și va reprezenta județul Brăila în faza regională a Cupei României.

Victoria Traian a deschis scorul în minutul 8, prin golul marcat de Remus Oprea. Scorul a rămas 1-0 până în minutul 80, când Remus Oprea i-a pasat lui Sorin Șerbănescu iar acesta a marcat pentru 2-0. Ioan Șerbănescu a redus din diferență, în minutul 81 însă Viitorul Cireșu nu a mai avut șansa de a egala și de a trimite meciul în prelungiri.

Victoria Traian: Olaru – Orășanu, Preda, Stănciulescu, Cireașă – R. Oprea, C. Pascu, Moldoveanu, Recuci – Bîrlădeanu, Ene. Rezerve: Ursea, Ciocan, Rancea, M. Ion, M. Buzatu, Done, N. Zăgan, S. Șerbănescu, A. Buzatu.

Viitorul Cireșu: Constandache – Mocanu, Spînu, Cotigă, V. Ion – Niță, Mîță, A. Radu, I. Șerbănescu – Chirpac, S. Nicoliță. Rezerve:: Rățoi, B. Dumitru, I. Butiseacă, Percă, Cîrnu, S. Matei, Zainea, M. Popa, Gheorghică.

Exit mobile version