Viceprimarul comunei Victoria, Daniel Dimache va fi candidatul PNL la funcția de primar al comunei

Anunțarea datei alegerilor locale pe 9 iunie a determinat partidele să se pregătească intens și să caute cei mai buni candidați pentru a câștiga alegerile. După ce anul trecut președintele PNL Brăila, Alexandru Popa a anunțat că la alegerile locale din 2024 îi va avea candidați la funcția de primar pe primarii în funcție din cele mai mari comune din județul Brăila, Chiscani și Viziru, zilele trecute acesta a anunțat că și primarul comunei Galbenu s-a alăturat echipei liberale.

Președintele PNL Brăila a anunțat că și viceprimarul comunei Victoria, domnul Daniel Dimache, a decis să candideze din partea PNL la alegerile locale din comuna Victoria. daniel Dimache a candidat în 2020 pe listele PSD pentru Consiliul Local Victoria și apoi a fost ales viceprimar prin votul consilierilor locali.

”Mă bucur că oameni care au fost aleși de comunitate, care sunt apreciați de concetățenii lor, au ajuns la concluzia că PNL Brăila este echipa potrivită pentru ei, că alături de noi vor reuși să lucreze mai eficient în folosul comunității.

Organizația PNL Victoria se întărește prin venirea noului nostru coleg, Daniel Dimache.

Și nu ne vom opri aici. Sunt hotărât ca la alegerile locale din acest an să vin în fața alegătorilor cu cei mai bun de candidați pe care îi poate prezenta PNL Brăila. Vom întări echipa liberală cu oameni de valoare, care au dovedit că reprezintă ceva pentru comunitățile din care provin și care consideră că pot lucra mai bine alături de noi.

Pregătim noi surprize adversarilor noștri politici”, a declarat deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.

Exit mobile version