Vasile Varga isi va dona indemnizatia de deputat

  Vasile Varga isi va dona indemnizatie de deputat
Deputatul a spus ca isi va tine promisiunile lansate in campania electorala

Asa cum a spus si in campania electorala pentru alegerile parlamentare, Vasile Varga isi va dona indemnizatia de deputat unor elevi braileni eminenti a caror situatie financiara nu este una deloc usoara.

In prima conferinta de presa la care a participat in calitate de deputat, Vasile Varga a tinut sa mentioneze ca isi va respecta promisiunile lansate in campania electorala din noiembrie. Notarul brailean spunea pe atunci ca nu merge in parlament pentru a se imbogati, din acest motiv spunea ca isi va dona si indemnizatia dar si ca merge in parlament pentru a indrepta niste legi strambe. “Daca am ajuns deputat asta nu inseamna ca imi voi neglija promisiunile facute in urma cu o luna. M-am dus in parlament pentru a indrepta niste legi proaste, niste legi strambe care nu sunt mereu in favoarea cetateanului, nu m-am dus in parlament ca sa ma imbogatesc. Am fost intrebat daca imi voi mai dona indemnizatia, da mi-o voi dona am discutat asta si cu seful meu de cabinet”, a declarat deputatul Vasile Varga.
Deputatul a solicitat Inspectoratului Scolar Judetean o lista cu elevii cei mai buni din Braila dar si cu situatia acestora familiala. Vasile Varga a spus ca nu el va decide la cine anume vor merge banii ci un juriu format din oameni de presa care vor analiza situatia elevilor si care vor decide in cel mai scurt timp care vor fi norocosii selectionati.

Exit mobile version