Vanzatoare amenintata cu cutitul in magazin

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, o vânzătoare de la magazinul cu program non-stop de pe strada Tineretului, a fost amenințată cu cuțitul de un bărbat necunoscut. Cazul a fost făcut public pe Facebook, unde au fost postate imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale societății comerciale la care lucra vânzătoarea.

În data de 16 decembrie, pe strada Tineretului, la magazinul Măgura, a scos cuțitul la vânzătoare. Sâmbătă la ora 22. Poate se sesizează cineva. Din câte am înțeles, vine mereu la fosta Billa de la Piața Mare, acum Penny”, este descrierea care însoțește imaginile pe rețelele de socializare. Alți internauți spun că l-au văzut pe bărbat și prin zona Gospodina.

Evenimentul nu a fost anunțat la 112, însă polițiștii brăileni vor face verificări în acest caz, în urma pozelor care circulă pe paginile de socializare.

Agresorul ar fi intrat în magazin să-și cumpere o cafea, dar s-a enervat când vânzătoarea i-a spus că aparatul de cafea nu funcționează și a început să lovească cu picioarele în el. În magazin mai erau și alți clienți, care l-au dat afară din magazin.

Bărbatul a așteptat ca vânzătoarea să rămână singură în magazin și a intrat din nou, de data aceasta având un cuțit în mână. Acesta ar fi înjurat-o pe femeie, care a avut puterea de a nu se pierde și să se apere cu o coadă de mătură, scoțându-l pe bărbat din magazin.

Camerele de supraveghere ale magazinului au surprins întreaga scenă, iar câteva imagini au ajuns pe Facebook.

Numai că pe imaginile prezentate pe Facebook apare ca dată 17 decembrie 2017 iar ora este în jur de 18.40.

Exit mobile version