Valeria Ursan, la Interviurile Centrului

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila vă invită să participați în data de 08 martie  2021, la  Interviurile Centrului, de la ora 11.00 alături de invitatul special, Valeria Ursan, discipolul marelui scriitor Radu Tudoran.

Întâlnirea cu doamna Valeria Ursan din această săptămână în cadrul Interviurilor Centrului este dedicată comemorării a douăzeci şi opt de ani de când scriitorul Radu Tudoran, pseudonimul literar a lui Nicolae Bogza a trecut în nefiinţă. Autorul unor romane de mare succes, printre care se numără Un port la răsărit şi  Toate pânzele sus! Radu Tudoran s-a stabilit la Brăila, unde visul său de a avea o barcă cu care să plece în lume a prins contur.

Valeria Ursan, în calitate de discipol al marelui scriitor Radu Tudoran ne va vorbi despre Brăila de altădată, despre Dunărea, care era sursă de inspiraţie şi martoră, totodată la felul în care s-au născut poveştile cu iz marinăresc.

Evenimentul se va desfășura în Galeria de Artăşi va fi transmis live pe pagina de Facebook  a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Exit mobile version