Utilajele au indepartat zapada din Braila, pe timpul noptii, pe DN 22, DN 23 si pe noua drumuri judetene

Utilajele au indepartat zapada din Braila pe timpul noptii pe DN 22, DN 23 si de pe noua drumuri judetene
Utilajele au indepartat zapada din Braila pe timpul noptii pe DN 22, DN 23 si de pe noua drumuri judetene

Utilajele Sectiei Drumuri Nationale Braila au actionat, pe timpul noptii, pentru indepartarea zapezii de pe DN 22 si DN 23, unde circulatia a fost ingreunata din cauza viscolului la sol, iar cele de la Drumuri Judetene au intervenit pe noua DJ-uri din judetul Braila, potrivit unei situatii prezentate astazi de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Sectoarele de drumuri judetene pe care s-a actionat pentru indepartarea startului de zapada sunt DJ 211A Bordei Verde – Viziru – Cuza Voda; DJ 212 Tufesti – Cuza Voda . Mihai Bravu; DJ 221 Braila – Cazasu – Martacesti – Rimnicelu; DJ 221 Sutesti – Ianca; DJ 202H Gradistea – Ibrianu – Maraloiu; DJ 211C Dudesti – Tataru – Coltea – Ciocile; DJ 203 Ulmu – Bratesu Vechi; DJ 203T Jilau – Visani; DJ 203A Visani – Galbenu.

Se patruleaza in continuare cu noua utilaje pe toate drumurile nationale din judet, iar in municipiul Braila se indeparteaza zapada de pe carosabil pe arterele principale si se imprastie material antiderapant.

Inspectoratul de Politie al Judetului Braila a amplasat filtre in localitatile Viziru, Baraganu, Gradistea, Filipesti, Oprisenesti, Insuratei si sase la iesirile din municipiul Braila, pentru informarea participantilor la trafic despre situatia de pe toate drumurile din judet.

In conformitate cu informarea meteorologica nr. 21 din 26.03.2013, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, in intervalul 26 martie, ora 20.00 – 27 martie, ora 23.00, in judetul Braila vor fi ninsori temporare, iar vântul va sufla moderat cu viteze de  40-50 km/h.

Exit mobile version