USL Braila a ramas cu ochii in soare la nominalizarea secretarilor de stat

USL Braila a ramas cu ochii in soare la nominalizarea secretarilor de statVicepresedintele PSD Braila, Doru Damian, a fost propus de organizatia judeteana sa ocupe o functie de secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice sau la Ministerul Afacerilor Interne. Dupa ce a pierdut nominalizarea pentru o candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, fostul consilier local PSD a sperat sa intre in carti pentru un post in Guvernul Ponta II. Din nefericire pentru el, propunerea PSD Braila nu a avut trecere la Bucuresti si nu se numara printre nominalizarile USL la functiile de secretar de stat la niciunul dintre ministere.

La ministerul condus de liberala Mariana Campeanu, secretari de stat vor fi Iulia Corut si Denisa Oana Patrascu, sustinute de PNL si Georgeta Bratu, sustinuta de PSD Ialomita. La ministerul condus de liberalul Radu Stroe, Ministerul Afacerilor Interne, secretari de stat vor fi Constantin Catalin Chiper, numit secretar de stat pentru relatia cu prefectii pe filiera PNL, Anghel Andreescu, pastrat sef la Ordine si Siguranta Publica, este un om din sistem sustinut in functii de conducere atat in timpul guvernarii CDR cat si in vremea lui Adrian N?stase si avocatul Bogdan Tohaneanu, care a fost numit la MAI în mandatul fostului ministru Ioan Rus, sustinut de PSD.

Asadar, rezultatele bune de la parlamentare in judetul Braila, locul 15 pe tara ca procent la Camera Deputatilor, nu prea au fost apreciate de USL-ul central, niciunul dintre partidele care formeaza aceasta alianta politica la Braila nu va avea nici un reprezentant la nivel inalt in Guvernul Romaniei. Dar cel mai mare perdant este Partidul Conservator, care dupa ce a ratat o candidatura la parlamentare nu a obtinut nici acum vreo nominalizare la Bucuresti.

 

Exit mobile version