Un tânăr le-a spus jandarmilor că s-a apucat de făcut curat prin casă și a decis să arunce la gunoi niște substanțe posibil interzise, cumpărate astă vară de la mare

Un tânăr în vârstă de 16 ani a fost depistat de un echipaj de jandarmi având asupra sa substanțe posibil interzise și a încercat să scape de răspunderea în fața legii, găsind o explicație puerilă.

Joi seara, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a observat un grup de tineri care a manifestat un comportament ezitant la vederea autospecialei. Acest fapt a stârnit suspiciunea membrilor echipajului de jandarmi și au purces la interceptarea și legitimarea persoanelor aflate în acel grup de tineri. Asupra unui dintre ei, jandarmii au găsit un grinder care prezenta urme de sustanță vegetală și avea un miros puternic și înțepător, precum și un pliculeț care conținea o substanță albă de tip cristal.

„Le-am cumpărat astă vară de la mare, iar acum am ieșit afară pentru a le arunca la gunoi”, a fost explicația tânărului în fața jandarmilor.

În prezența mamei sale, jandarmii au întocmit actul de sesizare, verificările fiind continuate de polițiști.

Exit mobile version