Un tânăr din Siliștea, care ar fi consumat substanțe psihoactive, se plimba în toiul nopții cu un moped neînmatriculat. Tânărul nu avea nici permis de conducere

În noaptea de 22 august a.c., în jurul orei 01:20, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 19 de ani, din comuna Siliștea, în timp ce conducea un moped pe raza localității de domiciliu.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drug Test, iar în urma testării ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spitalul din municipiu.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul condus este neînmatriculat sau înregistrat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Exit mobile version