Un gălățean care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea depistat de polițiști într-o locuință din municipiul Brăila

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

Marți după după-amiază, la ora 15:30, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Brăila, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri al I.P.J. Galați, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru un gălățean care se sustrăgea de la executarea unei pedepse privative de libertate.

Polițiștii au depistat și reținut, într-o locuință aflată pe raza municipiului Brăila, un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, domiciliat în municipiul Galați, care fusese dat în urmărire la nivel național deoarece se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 1 an și 8 luni închisoare cu executare pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Față de acest bărbat a fost emis la data de 06.07.2022 un mandat de arestare după ce a fost găsit vinovat și condamnat la pedeapsa cu închisoarea, de către un complet de judecată din cadrul Judecătoriei Galați.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Exit mobile version