Un elev eliminat din examen la matematică

Nouă medii de 9 la Brăila la Evaluarea Națională

Astăzi, absolvenții de clasa a VIII-a au susținut proba de matematică la Evaluarea Națională.

La Brăila au fost prezenți 2219 elevi, cu cinci mai puțin decât la proba de limba și literatura română. Un elev de la Școala ”Fănuș Neagu” a fost eliminat din examen, fiind prins cu telefonul mobil asupra sa.

Astăzi, 17 iunie, comisiile din unitățile de învățământ/centrele de examen vor tipări din aplicația informatică EvNat un raport ce va conține: școala de proveniență a candidatului, județul, numele și prenumele candidatului, CNP și codul unic aferent candidatului:  Ex: JJ0000000 (JJ-indicativul județului). Raportul va fi distribuit fiecărui candidat, în cursul acestei zile, în momentul predării lucrării scrise. Pe baza codului unic din raport, fiecare candidat își va putea vedea rezultatele obținute la examene. 

Listele afișate în centrele de examen și pe site-ul evaluare.edu.ro vor conține următoarele informații: codul unic al candidatului, școala de proveniență, rezultatele probelor examenului și media. 

Comisiile din unitățile de învățământ/centrele de examen vor informa candidații, în cursul acestei zile, că rezultatele vor fi afișate cu anonimizarea numelui și a prenumelui

Exit mobile version