Un caz confirmat cu noul coronavirus la Primăria Brăila

Brăila are un nou caz confirmat cu noul coronavirus, conform unei postări pe rețelele de socializare a primarului municipiului Brăila.

Primarul Marian dragomir a anunțat că un angajat al Direcției de Strategii de la Primăria Brăila a fost confirmat cu COVID-19. Acesta își desfășura activitatea într-o altă clădire a Primăriei Brăila, situată pe strada Vapoarelor nr. 10.

Primarul Marian Dragomir a anunțat că din data de 11.05.2020, de când s-a simțit rău, persoana confirmată astăzi cu noul coronavirus era în izolare la domiciliu. De asemenea, alți 3 colegi sunt în izolare din 08.05.2020 și din 11.05.2020 și au contactat medicul de familie pentru a anunța starea de sănătate și au primit medicamentatie pentru problemele medicale semnalate. 

Persoana depistată pozitiv a făcut pe propria cheltuială, la un laborator privat, testul pentru COVID și a fost confirmat pozitiv, azi 21 mai 2020. 

Procedura în cadrul Primăriei Brăila a fost respectată și la primul posibil simptom colegii au mers acasă și au anunțat medicul de familie. Birourile au fost preventiv dezinfectate. De la data confirmarii 21.05.2020, toți colegii de la Direcția de Strategii a Primăriei Brăila vor sta în izolare la domiciliu, și au instalat o aplicație pe calculatoarele de serviciu pentru a putea lucra de acasă și a avea acces la documente. DSP Brăila va efectua ancheta epidemiologică și va recolta probe” a spus primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Persoana confirmată a fost anunțată astăzi că a ieșit pozitiv la testul COVID și așteaptă să fie preluat de ambulanță și internat la spital. Ceilalți colegi vor fi și ei testați de DSP în cursul zilei de astăzi.

Acesta ar fi al 24-lea caz confirmat la Brăila.

Exit mobile version