Un brailean este disparut din luna ianuarie

A pelcat de acasa in luna ianuarie si nici pana astazi nu este de gasit
Belu Dumitru

O întreagă familie din satul Cuza Vodă stă ca pe ghimpi de aproape două luni, de când Belu Dumitru a dispărut de acasă şi de atunci este de negăsit. Brăileanul a fost în urmărie şi la nivel naţional, însă nimeni pare să-l fi văzut pe bărbat.

Poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri, compartimentul Serviciului de Investigaţii Criminale, desfăşoară activităţi de căutare şi depistare a lui Belu Dumitru, în vârstă de 61 de ani, domiciliat în satul Cuza Vodă, comuna Salcia Tudor. Acesta a fost dat în urmărire la nivel naţional, întrucât la data de 25 ianuarie a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime 160 cm, corpolenţă astenică, greutate 65 kg, păr şaten, cu fir drept, prezintă calviţie, ochi căprui, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei : pulover maro, geacă din material textil de culoare neagră, cu blană pe interior, pantaloni maro; pe cap purta o căciulă din blană neagră, ghete din piele de culoare neagră.

Cine poate da relaţii despre locul în care se află acesta este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 

Exit mobile version