Un brăilean de 78 de ani a produs un accident rutier în județul Tulcea

Un brăilean de 78 de ani a produs un accodent rutier în județul Tulcea

Marți dimineaţă, în jurul orei 9.15, în zona localității Nufăru, județul Tulcea, a avut loc un accident rutier comis de un brăilean și soldat cu rănirea acestuia și a pasagerei aflate în autoturismul condus de acesta.

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Brăila, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DJ 222 C din județul Tulcea, în curbele de lângă localitatea Nufăru, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un cap de podeţ aflat pe marginea drumului.

În urma impactului cu capul de podeț maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerei aflată pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului condus de brăileanul de 78 de ani.

Două echipaje ale SAJ Tulcea s-au deplasat la faţa locului și a acordat îngrijiri medicale celor două victime. Acestea au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, pentru îngrijiri de specialitate şi investigaţii medicale.

În cauză, poliţiştii au deschis pe numele conducătorului auto un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version