Un barbat s-a prabusit ieri peste propriul scuter

Un barbat s-a prabusit ieri peste propriul scuter
Barbatul a cazut peste scuter

Un barbat din Gulianca a plecat cu scuterul de acasa, asta in ciuda simptomelor de ametela si voma pe care le acuza de la primele ore ale diminetii. In timp ce isi conducea vehiculul, barbatul a simtit ca I se inmoaie picioarele si a decis sa opreasca motorul scuterului moment in care s-a prabusit la pamant.

Lili S., in varsta de 45 de ani din Gulianca si-a pierdut cunostinta chiar pe mijlocul soselei. Oamenii care treceau prin zona au vazut intreg evenimentul si au telefonat de urgenta la 112, spunand centralistei ca barbatul a fost implicat intr-un accident auto. La fata locului s-a deplasat de urgenta o ambulanta de tip C2 cu medic pentru acordarea ingrijirilor medicale de specialitate. Barbatul a fost gasit de medici constient si le-a spus acestora ca nu a suferit nici un accident auto asa cum au spus martorii, ci ca pur si simplu s-a simtit rau si a ametit.
“La sosirea ambulantei la locul solicitarii, pacientul este gasit constient, cooperant prezentand escoriatii fronto parietale si la nivelul membrelor superioare. Dupa acordarea ingrijirilor medicale de urgenta, pacientul este transportat la UPU Braila.”, a declarat Silviu Radu, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Braila.

Exit mobile version