Un bărbat din Slovacia, băut și fără permis de conducere, a sustras un autoturism și a plecat la plimbare. Polițiștii l-au depistat pe strada Tecuci din municipiul Brăila

În noaptea de 1 ianuarie 2023, în jurul orei 23:00, polițisti din cadrul Poliției Municipiului Brăila- Biroului Ordine Publică, au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 33 de ani, cetățean slovac, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în România, pe strada Tecuci, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit ca bărbatul ar fi sustras autoturismul condus, profitând de neatenția proprietarului.

Pe numele sau a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea sub influența alcoolului și furtul în scop de folosință.

Exit mobile version