Un bărbat din comuna Gemenele arestat preventiv pentru agresiune sexuală asupra a două femei din localitatea Scorțaru Nou

În data de 17 mai 2022, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila, au reținut un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Gemenele, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, agresiune sexuală și violare de domiciliu.

În fapt, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că în noaptea de 14 spre 15 mai a.c, bărbatul în vârstă de 38 de ani, a pătruns în locuința unui bărbat, din localitatea Scorțaru Nou, și ar fi sustras de pe o masă un telefon mobil.

De asemenea, în noaptea de 14-15.05.2022 și în data de 16.05.2022, bărbatul ar fi săvârșit două acte de agresiune sexuală împotriva unor femei, în vârstă de 21 respectiv 73 de ani, ambele din comuna Scorțaru Nou.

Telefonul mobil a fost recuperat de polițiști și predat aparținătorului.

Astăzi, 18 mai a.c., instanța a admis propunerea Pachetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 38 de ani, pentru 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Exit mobile version