Turneul de hochei pentru copii Ţiriac Trophy 2019

12 echipe de hochei încadrate la categoriile de vârstă U6, U8 şi U10 au concurat pe gheaţă Patinoarului Ţiriac – Telekom Arena la cea de-a treia ediţie a turneului Ţiriac Trophy 2019. Printre participanți s-a numărat și hocheiștii de la Tigres Brăila

În zilele de 14 și 15 deembrie 2019, 12 echipe de hochei de copii au participat la a treia ediţie a turneului Ţiriac Trophy 2019, disputând în total 48 de meciuri. În cadrul competiţiei au participat 230 de sportivi care fac parte din echipele susţinute de Fundaţia Ţiriac: Telekom, Dedeman, Skoda, Allianz-Ţiriac, Simona Halep şi cluburile: Tigers Brăila, Steaua Rangers, Triumf Bucureşti, Olimpia Ploieşti, Olimpia Girls, Dunărea Galaţi şi Husky Bucureşti.

”De trei ani organizăm acest turneu şi de fiecare dată mă bucur să constat că jucătorii sunt mai buni şi mult mai pregătiţi. Este un eveniment aşteptat de copiii din echipele de hochei pentru că au posibilitatea să concureze între ei şi să se bucure de rodul muncii lor. Fiecare meci petrecut pe gheaţă a fost unic, pentru că fiecare echipă are propria strategie şi tactică. Aceste două zile au fost emoţionante atât pentru jucători, cât şi pentru părinţi şi antrenori. Împreună ne-am bucurat de rezultatele frumoase şi progresele demonstrate de fiecare echipă în parte”, a declarat Eduard Pană, Director Sportiv al Patinoarului Ţiriac – Telekom Arena.

Sâmbătă, 14 decembrie, turneul Ţiriac Trophy 2019 a luat startul cu meciurile disputate de echipele de hochei la categoriile de vârsta U6, U8 şi U10 (fete): Dedeman, Skoda, Simona Halep, Steaua Rangers, Tigers Brăila, Olimpia Girls, Olimpia Ploieşti, Husky şi Dunărea Galaţi.

Duminică, 15 decembrie, gheaţa Patinoarului Ţiriac-Telekom Arena a găzduit competiţiile la categoria de vârsta U10. Astfel, în cea de-a doua zi au evoluat echipele Telekom, Allianz-Ţiriac, Steaua Rangers, Husky Bucureşti, Triumf Bucureşti, Olimpia Ploieşti, Dunărea Galaţi şi Tigers Brăila.

Festivităţile de premiere au avut loc la sfârşitul ambelor zile de competiţie şi au fost oficiate de domnul Ion Ţiriac alături de reprezentanţii Fundaţiei Ţiriac.

Accesul publicului la eveniment a fost gratuit, turneul bucurându-se de spectatori şi susţinători ai echipelor înscrise în competiţie.

Exit mobile version