Tudose reprimit în PSD, nu e considerat un traseist

Preşedintele PSD despre întoarcerea în partid a lui Mihai Tudose

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Brăila, că nu consideră că este „un traseist politic” fostul premier Mihai Tudose, care s-a reînscris în PSD Brăila pe 7 ianuarie, după ce a trecut pe la Pro România, pe listele căruia a fost ales europarlamentar.

Liderul PSD a afirmat că nu îi consideră traseişti politici pe niciunul dintre cei care au plecat din partid către un alt partid de stânga, având în vedere perioada de convulsii prin care a trecut PSD.

„Domnul Tudose a venit astăzi acasă, ca să zic aşa. Nu consider că domnul Mihai Tudose a fost traseist politic. Consider că niciun coleg din partid, care a plecat tot către un partid de stânga, nu este traseist politic, dintr-un singur motiv: au fost mult prea multe convulsii în interiorul PSD-ului şi s-a ascuns o perioadă mult prea îndelungată adevărul, ca eu să-mi permit să pun vreo etichetă asupra unui fost coleg. Cu adevărat îi blamez pe cei care cu adevărat, dintr-o dată, după trei ani şi jumătate, după ce am pierdut puterea, din social-democraţi au devenit susţinători ai unui guvern de dreapta. Vreau să felicit organizaţia de la Brăila, şi, odată cu completarea echipei, sunt ferm convins că, deja statistic, se află în top 10 al PSD ca şi performanţe electorale şi nu numai. Organizaţia PSD de la Brăila, din punctul meu de vedere, este pregătită de orice fel de alegeri”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că, personal, trăieşte o „mare bucurie”, prin faptul că echipa PSD Brăila s-a reîntregit prin venirea „acasă” a lui Mihai Tudose.

Preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a declarat că este un câştig pentru PSD întoarcerea în partid a lui Mihai Tudose, pe care a catalogat-o metaforic, ca fiind „întoarcerea fiului risipitor”.

Exit mobile version