Trei victorii în trei meciuri pentru baschetbaliștii U13 de la Cuza Pirates Brăila

La sfârșitul săptămânii trecute, în Sala LPS Galați, în grupa E a fazei a II-a a campionatului Under 13 masculin, echipa de la ACS Cuza Pirates Brăila a jucat turneul 2. Echipa antrenată de Ciubotariu Andrei a câștigat toate cele trei meciuri și s-a calificat în faza următoare, între primele 24 de echipe la această categorie de vârstă.

La turneul 2, micii baschetbaliști de la ACS Cuza Pirates au obținut următorele rezultate:

ACS Cuza Pirates Brăila 62 – 54 ACS Wolfpack București

ACS Cuza Pirates Brăila 51 – 42 CS Rapid București

ACS Academia de Baschet Phoenix Galați 34 – 54 ACS Cuza Pirates Brăila

„Ne bucuram de un început bun de campionat in pofida condițiilor de antrenament din ultimele 3 luni, condiții care nu ne-au ajutat sa fim în punctul maxim de performanță pe care copii îl pot arăta. Chiar și în aceste condiții am reușit sa ne calificam în faza a2-a a campionatului în primele 24 echipe din țară, dintre cele 55 înscrise în competiție. Felicitări copiilor pentru devotament și dăruire dar și părinților pentru răbdare și susținere. Drumul este lung iar noi suntem la începutul lui! Hai pirații!! „

Lotul echipei brăilene care a participat la acest turneu a fost: Loi Petru, Ilie Gabriel, Radu Victor, Rizoiu Ștefan, Șerban Filip, Oarches Darius, Puia Luca, Dan Victor, Nițu Mihail , Tudose Dragoș, Pănuță Tudor, Lipan Cristian.

Exit mobile version