Trei nume noi la Conpet Ciresu

Gheorghe Gabriel

*Sâmbătă în ultimul amical al iernii, Metalosport Galați – Conpet Cireșu 3-2 (1-2)*

Sâmbătă, Conpet Cireșu a jucat ultimul meci amical înaintea reluării campionatului Ligii a 3-a, pe stadionul Siderurgistul din Galați, cu Metalosport Galaţi, lidera Ligii a 4-a din județul vecin.

Elevii lui Vasile Darie au început bine meciul și au deschis scorul rapid prin Vârlan în minutul 5, care a reluat în poartă un corner executat de Marcel Gheorghe. În minutul 22, Viorel gheorghe l-a lansat în adâncime pe Stelian Nicoliţă care a scăpat singur cu portarul gălățean și a înscris. După aceste două goluri rapide a intervenit o relaxare la echipa brăileană, iar Nicoliță a ratat șansa golului 3 trimițând mingea în bară. Metalosport a redus însă din diferenţă în minutul 41, pe un contraatacși la pauză scorul a fost 2-1 pentru Conpet Cireșu.

În repriza a doua Bogoș a trimis și el mingea în bară, iar Niță a ratat și el o ocazie bună de gol, dar în ultimul sfert de oră Metalosport a mai înscris de două ori şi s-a impus cu 3-2. În acest meci, Vasile Darie a testat cîâiva jucători de la echipe de Liga a 4-a, dar nu a oprit în lot niciunul dintre ei.

„În acest meci nu am avut la dispoziţie patru titulari și acest lucru s-a văzut în repriza secundă, când am testat câțiva jucători, care nu pot reprezenta soluţii pentru noi. Singurul jucător din cei testați astăzi, pe care am fi vrut să-l oprim la echipă, ne-a anunțat că nu mai vrea să vină”, a declarat Vasile Darie, care în acest meci a folosit următorii jucători: Soare – Grozea, Preda, Ilie, Cireaşă – Vârlan, V. Gheorghe, Dumitraşcu – Niţă, Nicoliţă, M. Gheorghe. După pauză au mai evoluat Postolache şi Bogoş. Au lipsit Stănciulescu – accidentat, Balaban și Alin Radu – bolnavi, iar Crăciun a fost învoit pentru rezolvarea unor probleme personale.

În ultima zi de transferuri pentru Ligile a 2-a și a 3-a, Conpet Cireșu și-a completat lotul cu portarul Ștefan Vasilache – de la juniorii CF Brăila, fundașul Gabriel Colilie – de la CF Brăila și Gabriel Gheorghe – de la FC Pressing Brăila.

Exit mobile version