Trei minori au vandalizat un ansamblu de joacă

În seara zilei de 23 ianuarie 2020, la ora 21.30, o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila a constatat că unul dintre ansamblurile de joacă din parcul pentru copii ”Pinocchio”, situat în curtea interioară a blocului N, de pe Calea Călărașilor, la intersecția cu strada Sebeșului, era parțial distrus, prezentând urme clare de vandalizare.

În urma verificărilor efectuate și cu ajutorul imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere din părculețul de joacă pentru copii, polițiștii locali i-au indentificat pe cei trei autori ai distrugerii.

Cei trei tineri, toți minori, cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani, locuiesc în zonă și în cursul aceleiași seri, în jurul orei 20.30, au început să lovească cu picioarele și să tragă de părțile componente ale ansamblului de joacă.

În aceeași seară, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați cu privire la acest incident. Polițiștii i-au identificat pe cei 3 tineri și au întocmit dosar penal pentru distrugere.

Exit mobile version