Trei masini implicate intr-un accident pe soseaua Buzaului

Trei masini implicate intr-un accident pe soseaua Buzaului
Trei masini implicate intr-un accident pe soseaua Buzaului

Miercuri după amiază, în jurul orei 15.15, pe șoseaua Buzăului, la intersecție cu strada Gh. C. Constantinescu, un autoturism Renault Megane și un BMW au intrat în coliziune. Aceasta din urmă a intrat în gardul de beteon al unei locuințe deținute de o femeie în vârstă de 80 de ani.

Autoturismul Reanault Megane, condus de un brăilean în vârstă de 32 de ani, care circula pe șoseaua Buzăului,  dinspre șoseaua de Centura către strada Chișinăului, a virat stânga la intersecția cu strada Gh. C. Constantinescu și i-ar fi tăiat calea unui BMW, condus de un brăilean în vârstă de 25 de ani, care circula din sens opus. Autoturismul BMW a ajuns în curtea unei case,avariind gardul acestuia.

În urma impactului, autoturismul Renault a mai lovit o a treia mașină, ce aparține DIOP Security. Atât autoturismul Renault, cât și BMW-ul au ieșit serios șifonate din acest accident.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului în vârstă de 32 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost ulterior transferat la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Galaţi.

Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version