Trei mașini avariate din cauza neacordării de prioritate

Miercuri, 19 iunie 2019, în jurul orei 11.50, trei autovehicule, dintre care o autospecială de transport gunoi aparținând SC Brai-Cata SA, au fost implicate într-o coliziune la intersecția Bulevardului Independenței cu strada G-ral Eremia Grigorescu. În urma coliziunii n-au rezultat decât pagube materiale.

Un șofer în vârstă de 51 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism Logan pe Strada G-ral Eremia Grigorescu, dinspre strada Plevna către Bulevardul Al. I. Cuza, la intersecția cu Bulevardul Independenței nu a respectat semnificația indicatorului STOP și nu a acordat prioritate unui alt autoturism Logan, care circula regulamentar pe Bulevardul Independenței, dinspre strada Mihai Eminescu către Calea Galați.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 51 de ani a ricoșat într-o autospecială de transport gunoi aparținând SC Brai-Cata SA, care era oprită pentru a da prioritate și care se deplasa dinspre strada Unirii către strada Plevna.

Cei trei șoferi ai autovehiculelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Niciunul dintre șoferi nu a suferit răni și nu a fost nevoie de intervenția ambulanței.

Accidentul a fost înregistrat ca tamponare, șoferul vinovat urmând a suporta pe asigurare pagubele produse la celelalte două vehicule. Cea mai grav avariată a fost însă mașina șoferului vinovat.

Exit mobile version