Silviu Mares 29 iulie 2020
Trei incendii în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru limitarea și lichidarea a trei incendii.

Marți, 28 iulie, la ora 13.25, Punctul de lucru Măxineni al ISU Dunărea Brăila a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu la anexă gospodărească din localitatea Măxineni. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc în curtea gospodăriei lăsat nesupravegheat. Au ars o magazie și un garaj cu o suprafață de circa 30 mp.

Tot ieri, la ora 13.30, Garda de intervenție Făurei a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă la un adăpost de animale din satul Sătuc, comuna Galbenu. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost jocul copiilor cu focul. A ars adăpostul cu o suprafață de aproxiamtiv 10 mp.

Astăzi dimineață, la ora 07.00, Punctul de lucru Dudești al ISU Dunărea Brăila a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu la o locuință din localitatea Dudești.

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc în curtea gospodăriei lăsat nesupravegheat. Au ars locuința construită din paiantă acoperită cu țiglă, o magazie și patru autoturisme vechi, neînmatriculate, trei Dacia 1310 și un Oltcit. Incendiul a fost lichidat la ora 12.00.

La niciunul din cele trei incendii nu s-au înregistrat victime.

În ultimele 24 de ore, echipajele de pe ambulanțele SMURD au intervenit în sprijinul a 12 persoane din municipiu Brăila și localități din județ pentru acordarea primului ajutor prespitalicesc și transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila.

Comentarii