Trei echipe se luptă pentru primul loc. Campioana Ligii a 4-a se va decide în ultima etapă

Sâmbătă, 27 mai, Liga a 4-a a programat meciurile din penultima etapă din play-off. Toate echipele oaspete s-au impus în meciurile din etapa a 9-a din play-off. Viitorul Șuțești a realizat scorul etapei în deplasarea de la Cazasu, unde a câștigat cu 11-0, în urma căruia a preluat fotoliul de lider, la golaveraj, în detrimentul celor de la Viitorul Cireșu care au pierdut pe teren propriu meciul cu Victoria Traian. Campioana Ligii a 4-a se va decide în ultima etapă, care se va disputa sâmbătă, 3 iunie. În play-out a fost programat meciul dintre CS Făurei și Dinamic Unirea, dar acesta nu s-a mai disputat deoarece echipa din Unirea nu s-a prezentat la meci.

Viitorul Cireșu – Victoria Traian 0-3 (0-0). Victoria Traian a beneficiat în primele două minute de trei cornere consecutive, la ultimul dintre ele mingea șutată de Bârlădeanu a fost scoasă de sub transversală de Mihăescu. În minutul 6, Mihăescu a fost mai rapid și a reținut mingea urmărită de Bîrlădenu. Minutul 16 a adus două imense ratări ale lui Stelian Nicoliță, care a trimis mingea, de două ori, în aceeași fază, în bară. Șase minute mai târziu, Pungă a șutat din marginea careului mic, dar Gabriel Preda a respins de pe linia porții. 

În minutul 48, portarul Mihăescu a vrut să degajeze mingea și l-a lovit în picior pe colegul său de echipă Vali Baciu, iar acesta din urmă a părăsit terenul accidentat. Viitorul Cireșu a mai avut o bară, în minutul 56, la șutul lui Georgel Pungă. Oaspeții au deschis scorul prin Ioan Șerbănescu, în minutul 73. Șase minute mai târziu, tot Șerbănescu a trimis o minge cu boltă spre poarta celor de la Cireșu, care l-a surprins pe portarul gazdelor și scorul a devenit 0-2. Emanuel Moldoveanu a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben, la o fază în care arbitrul a considerat că jucătorul gazdelor a simulat pentru a obține un penalty. În minutul 90+12 Bârlădeanu a marcat pentru 0-3, după un penalty pe care Costel Roșu l-a bătut în lateral pentru coechipierul său, venit din spate.

ACS Comunal Cazasu – Viitorul Șuțești 0-11 (0-6). Au marcat: Ioan Anghelache (min. 18, 48), Al. Colniceanu (min. 29), G. Chihaia (min. 31), Cr. Irimia (min. 34), I. Matei (min. 37), Marius Vizireanu (min. 40, 63), C. Nicolaie (min. 65), Rareș Cristea (min. 67), Daniel Tiutiu (min. 68).

Daous Dava 2018 Brăila – Sportul Chiscani 0-4 (0-2). Au marcat: Cr. Pascu (3), V. Stroe (23), S. Sima (46) și Radu Fătu (81).

Pe primul loc înaintea ultimei etape este Viitorul Șuțești, cu 47 de puncte, golaveraj 38-8, urmată de Viitorul Cireșu, tot cu 47 de puncte, dar golaveraj 42-15. Pe locul 3, cu 46 de puncte, se află Victoria Traian.

În ultima etapă sunt programate meciurile:

Viitorul Șuțești – Viitorul Cireșu

Victoria Traian – Daous Dava 2018 Brăila

Sportul Chiscani – ACS Comunal Cazasu

În penultima etapă din play-out Dinamic Unirea nu s-a prezentat la Făurei, iar CS Făurei a câștigat la masa verde cu 3-0.

Exit mobile version