Trei bărbați depistați ieri de polițiști conducând autovehicule deși nu aveau permis de conducere sau cu permisul suspendat

În cursul zilei de miercuri, 5 august 2020, polițiștii brăileni au depistat în trafic trei bărbați care conduceau autoturismele deși nu aveau permis de conducere sau avea permisul suspendat.

Miercuri, la ora 12:00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Însurăței l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Roșiori, în timp ce conducea o mașină de DJ 211D, în afara localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

Tot ieri, la ora 16:25, polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic, pe Calea Călărașilor din municipiul Brăila, pe un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Tichilești, care a condus o mașină deși are permisul de conducere suspendat.

Tot ieri, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei l-au oprit în trafic pe un tânăr de 21 de ani, din localitatea Jugureanu, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Ulmu, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cele trei cazuri polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Exit mobile version