Teribilism stropit cu alcool, rețeta pentru dosar penal

Teribilism stropit cu alcool, rețeta pentru dosar penal

Teribilism stropit cu alcool, rețeta pentru dosar penal

Marți noaptea, în jurul orei 01:00, poliţiştii rutieri brăileni au fost sesizați cu privire la faptul că, în parcarea situată la intrarea în Stațiunea Lacu Sărat, s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii brăileni au constatat că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Brăila, care, profitând de neatenția utilizatorului unui autoturism staționat în parcarea respectivă, s-a urcat la volanul vehiculului și găsind cheile în contact a pornit mașina și a vrut să dea o tură prin parcare. Distracția n-a durat mult timp, pentru că tânărul aflat la volan a fi pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat într-un stâlp din parcare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului, dar și avarierea autoturismului.

Polițiștii au constatat că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,61 mg/l alcool în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde i-au fost recoltate și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, conducere a unui vehicul șără permis și sub influenţa alcoolului.

Exit mobile version