Tentativă de omor în localitatea Berlești

În ziua de 09.11.2019, polițiștii brăileni l-au identificat pe un bărbat de 42 de ani, din județul Vrancea, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

La data de 10.11.2019, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.

La data de 09.11.2019, 14:30, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un tânăr de 26 de ani, din județul Vrancea, cu privire la faptul a fost taiat cu un cuțit, în timp ce se afla în extravilanul satului Berlești, oraș Ianca.

Din cercetări, a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții avute în contradictoriu cu un bărbat de 42 de ani, din același județ, în timp ce se aflau cu oile la păscut, acesta din urmă i-ar fi provocat tânărului mai multe plăgi prin tăiere.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bănuitul a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări, față de el fiind luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila, iar în cursul acestei zile urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se desfășoară în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Exit mobile version