Taxa pe apa de ploaie: Ba e, ba nu e

Dispariția taxei pe apa de ploaie din facturile primite de brăileni în luna aprilie a făcut ca să fie puse niște întrebări legate de acest lucru, mai ales că unele asociații de proprietari au anunțat că s-a eliminat apa meteo din facturi. Numai că, stupoare, în facturile pe aprilie, primite în lina mai de cetățeni, apare din nou apa meteo.

Întrebat despre această situație, Alexandru Popa, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Brăila, a spus că asta seamănă a escrocherie.

”Când a fost eliminată taxa pe apa de ploaie. În Consiliul Local PSD, prin majoritatea pe care o au, s-au abținut. Abținerea știți foarte bine reprezintă tot vot împotrivă. Cu două luni înainte, știind că au făcut jaf în buzunarele brăilenilor, ce s-au gândit domnii de la PSD. S-au gândit să ascundă acest cost doar de dragul de a mai câștiga câteva voturi. Eu cred că nimeni nu mai crede în mutările comuniste pe care le face domnul Dragomir și domnul Chiriac. Lucrurile sunt destul de clare. Brăilenii sunt mințiți”, a declarat Alexandru Popa.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de Boală Cristian Silviu pentru probr.ro, cod mandatar financiar 21240015

Exit mobile version