Targurile auto din oras ar putea disparea!

Targurile auto din oras ar putea disparea!
Marius Terzea, presedintele Partidului Forta Civica

Marius Terzea,   presedintele partidului Forta Civica spune ca a primit la partid o serie de sesizari de la cetatenii nemultumiti de prezenta targurilor-auto din oras. Acesta a venit si cu o propunerea in vederea remedierii acestei probleme, si anume amenjarea parcarii Stadionului Municipal pentru astfel de evenimente. Politicianul spune ca aceasta solutie s-ar putea dovedi profitabila pentru municipalitate.

 Chiar daca dupa alegerile parlamentare din luna decembrie, partidul Forta Civica nu a mai fost foarte prezent pe scena politica, acestia intentioneaza sa revina in forta si isi doresc sa se implice activ si in problemele de zi cu zi ale urbei. Pentru inceput acestia au sesizat o problema de care brailenii se plang de ani buni, mini-targurile auto din oras. Marius Terzea, presedintele partidului spune ca a primit la partid un numar mare de sesizari din partea cetatenilor care se plang de prezenta acestor „targuri” la tot pasul.
„In urma sesizarilor primite la partid din partea membrilor, colaboratorilor dar si a simpatizantilor, dorim sa atragem atentia asupra unui subiect care dejanjeaza pe majoritatea locuitorilor urbei noastre. Este vorba despre mini-targurile auto care s-au constituit fara aprobarea nimanui in mai toate intersectiile mari din oras, in special in intersectia B-dul Dorobanti cu Str. Scolilor si Bariera Calarasilor. Vanzarea masinilor pe domeniul public si nu in locurile special amenajate nu e doar ilegala dar e si deranjanta pentru cetateni. Soferii sunt nevoiti sa parcheze in locuri interzise pentru ca parcarea din fata bancii sau a farmaciei in care trebuie sa intre este ocupata de masinile ce au lipit pe geam anuntul ,,DE VANZARE”. Traficul pietonal este si el ingreunat de samsarii care isi expun marfa pe trotuar fara a fi trasi la raspundere de cineva. Mentionam ca autoritatile locale au promis de mai multe ori ca vor rezolva aceasta problema insa totul a ramas la stadiul de promisiune. Intre timp insa samsarii continua sa-si vanda linistiti masinile fara sa le pese de vreo amenda pentru evaziune fiscala sau parcare ilegala”, a declarat Marius Terzea, presedintele filialei locale a partidului Forta Civica.
Cei de la Forta Civica au venit si cu o solutie, in vederea remedierii acestei probleme si au spus ca una dintre solutiile pe care le-ar putea aplica municipaliatea ar fi amenajarea unui spatiu destinat vanzarii auto in parcarea Stadionului Municipal.
„O eventuala solutie pentru aceasta situatie ar fi crearea unui loc special amenajat unde, in schimbul unei sume de bani, fiecare proprietar de autovehicol sa-si poata expune autoturismul de vanzare fara a incurca traficul si unde eventualii cumparatori sa poata vizualiza ofertele civilizat, fara a mai fi nevoiti sa negocieze pretul la coltul strazii. Propunerea Partidului Forta Civica pentru amenajarea unui astfel de spatiu vizeaza parcarea Stadionului Municipal. O astfel de solutie nu doar ca ar pune capat nemultumirii cetatenilor dar ar putea sa fie si o sursa de venit pentru bugetul local. Speram ca municipalitatea sa ia masurile ce se impun pentru ca fenomenul vanzarii ilegale de masini sa fie stopat.”, ne-a spus Marius Terzea in incheiere.

Exit mobile version