Tânără din Republica Moldova depistată cu ședere ilegală în Brăila

FEMEIE DIN REPUBLICA MOLDOVA, DEPISTATĂ CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN BRĂILA

FEMEIE DIN REPUBLICA MOLDOVA, DEPISTATĂ CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN BRĂILA

Polițiștii de imigrări din Brăila au depistat, cu ședere ilegală, o femeie din Republica Moldova. Pe numele acesteia a fost emisă o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească România în cel mult 15 zile, și aplicată interdicția de a mai intra în țara noastră pentru o perioadă de 6 luni.

Astăzi, 5 martie a.c., poliţiştii Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au efectuat o acțiune, în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat cu şedere ilegală o femeie, în vârstă de 23 de ani, din Republica Moldova. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta a intrat legal în România, în baza pașaportului biometric, însă la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele acesteia o decizie de returnare prin care are obligativitatea să părăsească România în termen de cel mult 15 zile. Totodată, a fost sancționată contravențional cu avertisment, iar la ieșirea din țară pe numele său va fi instituită interdicția de a mai intra în țară noastră pentru o perioadă de 6 luni.

Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor şi combaterea migraţiei şi muncii ilegale.

Exit mobile version