Tânăr din Movila Miresii, reţinut pentru comiterea mai multor fapte de violenţă

Poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila l-au reţinut, joi, 7 decembrie 2017, pe un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Movila Miresii. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi distrugere.

În fapt, la data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, tânărul în cauză, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, l-ar fi agresionat pe un tânăr în vârstă de 23 de ani în timp ce se aflau în incita unui cafe-bar din comuna Movila Miresii.

De asemenea, la data de 4 decembrie a.c., tânărul în cauză, ar fi pătruns într-un bar, de pe raza comunei Movila Miresii, având asupra sa o sabie, în lungime totală de 69 de cm, şi ar fi ameninţat persoanele aflate în incinta acestuia.

În seara aceleaşi zile, la ora 20:40, acesta ar fi provocat un scandal în faţa locuinţei unui localnic, în vârstă de 49 de ani, şi l-ar fi agresionat fizic pe acesta cu un topor, distrugându-i şi sistemul de închidere al porţii de acces în curtea locuinţei.

Bănuitul a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. În cursul zilei de astăzi acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.

Exit mobile version