“Tâlharul bun la suflet” și “Conversație după înmormântare” sunt spectacolele oferite de Teatrul Maria Filotti în weekend

Sâmbâtâ, 30 octombrie, de la ora 18.00, la Sala “Bujor Macrin”, sunteți invitați să vizionați, în premieră, spectacolul “Tâlharul bun la suflet” de Conor McPherson, regia Laurențiu Blaga, o monodramă cu actorul Adelin Ilie.

Piesa lui Conor McPherson, „Tâlharul bun la suflet”, povestește în tonuri comice, dar cu accente dramatice, un „incident” petrecut în viața unui delincvent irlandez de mâna a doua. „Incidentul” povestit este cel care îi marchează destinul „eroului”, aduncându-i acestuia o serie de probleme. Spectacolul are toate ingredientele unei monodrame savuroase și este o poveste spumoasă, o experiență inedită dar pe deplin utilă.

Duminică, 31 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Mare, iubitorii de teatru sunt așteptați la un nou spectacol – “Conversație după înmormântare” de Yasmina Reza, regia Vlad Massaci.

Ce se întâmplă într-o familie “bine”, într-o Franță, sau altă țară, la alegere, a zilelor noastre, în ziua înmormântării Tatălui, acel pilon și exemplu – vom vedea pe parcurs cât de bun… pentru membrii și apropiații familiei. Cum cad măștile, cum se spun adevăruri crude, cum se fac și se desfac alianțe, cum se sfârșește o seară a dezvăluirilor tulburătoare… Suspans psihologic, șase partituri actoricești minunate și o regie “camerală” de mare subtilitate și profunzime. Criza Familiei?

În distribuția spectacolului îi veți regăsi pe actorii Liviu Pintileasa, Valentin Terente, Ramona Gîngă, Monica Ivașcu, Dan Moldoveanu și Narcisa Novac.

Bilete la cele două spectacole pot fi achiziționate online pe site-ul www.blt.ro sau de la agenția teatrală, telefon 0239.613.969. La spectacole pot participa doar spectatorii care au certificat verde. Sala poate fi ocupată în limita a 30% din capacitate.

Exit mobile version