TAboo Doner alături de personalul medical

Eroii adevărați sunt cei care, zilele acestea, stau față în față cu un dușman nevăzut și luptă #dinliniaîntâi pentru noi toți. TAbbo Doner Brăila oferă de aproape trei săptămâni câte un meniu personalului medico-sanitar de la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Managerul pe Brăila, Ionela Lepădatu pregătește zilnic meniuri pentru angajații de la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean, care se luptă zilnic pentru ca pacienții internați la această secție să fie tratați corespunzător și să se vindece.

Am decis împreună cu proprietarul TAboo Doner să asigurăm mâncare pentru întreg personalul Secției de Boli Infecțioase din Brăila. Cu ajutorul livratorilor de la EuCeMănânc, și ei eroi ai acestui război, cei 30 de medici și asistente medicale vor primi zilnic produsul ales dintre cele disponibile și sperăm că astfel, lupta lor o să fie măcar puțin mai ușoară” a spus Ionela Lepădatu.

Managerul TAbbo Doner Brăila spune că vor continua să facă acest gest până când vom scăpa de această pandemie, și mulțumește clienților care își comandă mâncare pentru acasă de aici, fără de care nu ar fi fost posibil ca firma să poată asigura meniurile gratuite pentru personalul medical.

Exit mobile version