Tabarac susține că actuala conducere a PNL pune în pericol sănătatea membrilor de partid

Fostul președinte al organizației municipale a PNL Brăila, acum candidat independent la Camera Deputaților, Adrian Tabarac spune că mai mulți foști colegi din PNL i-au transmis că, în ciuda simptomelor pe care le manifestau oamenii din secretariatul partidului, conducerea partidului le-a cerut să vină în continuare la serviciu, fapt care a dus la intrarea în contact a acestora cu mai mulți membri de partid în contextul campaniei electorale.

Toate actele, materialele și documentele au trecut prin mâna celor din secretariat, aceștia fiind contactați direcți cu Președintele interimar, candidații de la Senat și Camera Deputaților, care ocupă locurile 1 si 2 pe liste, precum și cu mulți alți colegi, unii dintre ei cu diferite afecțiuni cronice. La ședințele de campanie din biroul lui Boboc, niciun fumător nu poartă mască, chestiune știută de toți membrii. PNL Brăila, prin acțiunile Președintelui interimar Cătălin Boboc, pune în pericol viața și sănătatea tuturor membrilor de partid implicați în campania electorală. În această situație, toți cei care au intrat în contact cu persoanele din secretariatul partidului trebuie să intre în izolare pentru a nu exista riscul să transmită virusul către alți oameni” spune Adrian Tabarac într-un comunicat de presă.

Tabarac îi cere președintelui interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, să dea dovadă de responsabilitate și să își asume greșeala pe care a făcut-o atunci când i-a chemat pe acești oameni să vină la sediul partidului în continuare.

”Deja colegii care m-au anunțat se tem de faptul că Boboc încearcă să mușamalizeze această situație comunicându-le tuturor că cei doi colegi din secretariat ar fi doar contacți și nu purtători ai coronavirusului.

Cătălin Boboc este responsabil pentru faptul că a pus în pericol viața și sănătatea membrilor de partid și a familiilor acestora, pe cele ale colaboratorilor, a tuturor oamenilor cu care s-a intrat în contact, în tot județul Brăila, în timpul campaniei electorale.

Declarația mea este un semnal de alarmă adresat instituțiilor statului de a acționa și de a nu acoperi această nouă dovadă de incompetență, reacredință și iresponsabilitate a găștii care a capturat filiala brăileană a PNL. Feriți-vă de conducerea PNL Brăila! Vă pune, la propriu, viața în pericol!” mai spune Adrian Tabarac în comunicatul transmis astăzi.

Exit mobile version