Structurile IPJ Brăila și IJJ Brăila sunt la datorie pentru că în Brăila încă nu s-au finalizat până la ora 13.00 numărătoarea voturilor în toate secțiile de votare

Numărătoarea voturilor a fost finalizată în majoritatea secțiilor de votare din județ și a Birourilor Electorale, iar aseară la ora 19.00, s-a suspendat transportul voturilor către locațiile Birourilor Electorale. Structurile județene ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Politia Romana și Jandarmeria Romana au ca atribuții asigurarea protecției acestor locații, în zona exterioara a acestora.

Personalul Ministerului Afacerilor Interne nu are acces în incinta in care sunt ținute materialele electorale, buletinele de vot, procesele verbale sau celelalte materiale electorale. De asemenea, personalul Ministerului Afacerilor Interne nu participa la numărarea voturilor, neavând atribuții în acest sens.

În județul Brăila nu a fost finalizată numărătoarea voturilor la două secții de votare din comuna Traian, la Silistraru și Urleasca.

Exit mobile version