Starea drumurilor naționale și județene din Brăila

În județul Brăila, transportul de zăpadă din cauza viscolului a mai scăzut. Rămân probleme pe DN 22, între Mihai Kogălniceanu și Grădiștea și pe DN 2B între Urleasca și Vizireni (județul Buzău). Azi noapte au fost probleme cu alimentarea cu energie electrică în localitățile Colțea și Florica, comuna Roșiori. 

Drumurile nationale DN 2B  limita jud Brăila – mun Buzău și DN 22 Grădiștea – Rm. Sărat închise pe raza judetului Buzău din cauza efectelor fenomenelor meteo.  

Pe DN 2B Braila – Surdila Greci – limita de judet si pe DN 22 Braila – Gradistea limita de judet se mentine restricția de circulație pentru autovehicule cu masa totală maxim admisă mai mare de de 7.5 tone. Pe drumurile nationale din Brăila se intervine cu 23 utilaje.

Sectoare de drumuri judetene blocate: DJ 203 Jirlau – limita de judet BZ, DJ 203 A Galbenu – Visani – Plasoiu. DJ 203T Galbenu – Jirlau a fost deblocat în această dimineață, la ora 9.00. Pe drumurile judetene se intervine cu 16 utilaje. Se mențin filtrele mixte de aseara (politisti si jandarmi).

Duminică, 5 februarie, la ora 8.0, localitatile (satele) Salcia Tudor si Cuza Voda nu sunt alimentate cu energie electrica. Se intervine pentru remedierea deranjamentului.

În județul Brăila sunt sectoare de drumuri unde partea carosabilă este alunecoasă din cauza poleiului.

Exit mobile version