Starea drumurilor din județul Brăila, luni, 6 februarie, la ora 14

Începând cu orele 13.30, DJ 211 C Tătaru – Colțea s-a închis de autorități ca măsură preventivă. Suluri de zăpadă de aproximativ 2 metri. Se intervine cu două utilaje pentru îndepărtarea acestora. DJ 203, sectorul Drogu – Vișani a fost deszăpezit. Se circulă în condiții de iarnă. S-a ridicat filtrul instituit.

Pentru DN 22 – Brăila – Rm. Sărat se menține restricția de 7.5 to până mâine, 07.02.2023, ora 7.30. Zăpada viscolită, lipsă vizibilitatii pe sectorul Esna – Mihail Kogălniceanu – Șutești.

Începând cu ora 10.00 s-au reinstituit filtrele de restrictie tonaj pe DN 22, în localitatea Grădiștea- *restricție de circulație* către județul Buzău și DJ 203A, în localitatea Galbenu, *restricție circulație* către județul Buzău.

Pe DN 2B la intersecție cu DJ 221, s-a instituit *filtru de informare* cu privire la restricția de circulație Grădiștea – Râmnicu Sărat. Pe DN 2B, în localitatea Surdila-Greci, s-a instituit *restricție de tonaj* către județul Buzău pentru vehiculele cu masa totală admisă mai mare de 3,5 tone. În Municipiul Brăila, pe Șoseaua Buzăului, a fost instituit *filtru de informare* cu privire la restricția de tonaj pentru vehiculele cu masa totală admisă mai mare de 3,5 tone Surdila-Greci – județul Buzău.

Exit mobile version