Sportul Chiscani – Viitorul Ianca 1-1, în etapa a IV-a din Liga a 3-a

Sportul Chiscani și Viitorul Ianca au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa a IV-a a Ligii a 3-a. După o primă repriză destul de anostă, în care doar golul de pe contraatacul celor de la Chiscani a spart monotonia, în partea a doua meciul a avut de toate, penalty acordat și lovitură de pedeapsă neacordată, două eliminări, un gol, o bară transversală și alte câteva ocazii de gol de ambele părți.

Sportul Chiscani a deschis scorul în minutul 16, pe un contraatac pornit din propria jumătate de teren. Cristian Ciocan a combinat cu Iordache, acesta a trecut în jumătatea oaspeților și i-a pasat din nou lui Ciocan, care a șutat din colțul careului de 16 metri, la colțul lung, cu toată opoziția unui apărător al celor de la Ianca.

În minutul 45+2 Viitorul Ianca putea să egaleze, la un corner bătut direct pe poartă de Dima, dar Tunea a scos de lângă bară, la colțul scurt.

În minutul 64 Laurențiu Iorga a fost faultat în careu de Ionuț Huțu și arbitrul a dictat penalty pentru Viitorul Ianca. Cosmin Necoară a executat în stânga lui Tunea, care deși a ghicit colțul nu a putut para șutul, 1-1 din minutul 66.

În minutul 80 Cr. Pascu a executat o lovitură liberă de la circa 22 de metri, iar mingea a lovit transversala. La faza următoare Laurențiu Iorga a intrat în careul gazdelor și a căzut în duel cu Dobrin, dar centralul a lăsat jocul să continue. Iorga a protestat și arbitrul i-a arătat cartonașul roșu pentru injurii. Echipa din Ianca a jucat ultimele minute ale meciului de la Chiscani în nouă oameni, Coteț fiind și el eliminat pentru două cartonașe galbene.

În minutul 88 Vortolomei s-a trezit cu mingea la picior la 4 metri de poartă și a ezitat să trimită în poartă și Tunea a reținut din picioarele jucătorului de la Chiscani. În minutul 90 Alin Radu a scăpat spre poarta gazdelor, dar a fost deposedat la 16 metri de Baciu, care a trimis în corner.

Sportul Chiscani: Tunea – Iordache, M. Pascu, V. Baciu, S. Sima – G. Chihaia, Cr. Pascu, I. Huțu, Cr. Ciocan, E. Ion, V. Gheorghe. Au mai intrat: Vortolomei, Dobrin

Viitorul Ianca: Dinu – Coteț, Preda, Stănciulescu, B. Dumitru (min. 46 Necoară) – Cr. Irimia, Buzatu (min. 70 Alin Ion), M. Dima (min. 46 L. Iorga), A. Radu – M. Coman (min. 46 Pungă), R. Cristea.

Exit mobile version