Sportul Chiscani invinsa cu 0-6 in deplasarea de la FC Voluntari 2

Sportul Chiscani a pierdut cu 0-6 meciul din deplasare cu FC Voluntari 2, echipă aflată pe locul 7 în clasament și care a câștigat cu 7-0 în prima etapă din Liga a 3-a pe terenul din Tudor Vladimirescu, cu Victoria Traian. FC Voluntari 2 a dominat meciul de la cap la coadă, iar diferența de scor putea fi chiar și mai mare.

Prima ocazie a gazdelor a fost în minutul 9, când Ad. Voicu a șutat la poarta lui Turiac, dar mincea a trecut pe lângă poartă, deviată de de un fundaș. Lovitura de la colț a rămas fără rezultat. În minutul 11, după un corner rămas fără rezultat al celor de la Chiscani, gazdele au declanșat un atac rapid finalizat cu un gol marcat de Elvis Stan cu un șut de la 7 metri, 1-0.

În minutul 30 Crăciun a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată în corner de zid. Cornerul a rămas fără rezultat, iar gazdele au declanșat un contraatac rapid pe partea stângă, finalizat cu un șut la colțul lung a lui Gheorghe Ilie, bară gol, 2-0. În minutul 43 gazdele au majorat diferența de pe tabela de marcaj printr-un gol marcat de Adrian Voicu, care a stabilit rezultatul primei reprize, 3-0 pentru FC Voluntari 2.

În minultul 48 Constantin Costache a majorat diferența în urma unei lovituri de la colțul terenului a gazdelor. În minutul 52, la o acțiune pe partea stângă a lui Dumitrana, acesta a centrat în careu pentru Techiu, dar portarul gadelor a reținut din fața atacantului de la Chiscani. În minutul 56 Bălan a trecut pe lângă gol, șutul său la colțul lung a trecut pe lângă poartă. Apoi a fost din nou rândul lui Techiu să rateze din 7-8 metri, iar în minutul 65 Bogdan a trimis o pasă în diagonală pentru Bălan, care a șutat în Ignat și mingea a ieșit în corner.

În minutul 68 Gheorghe Ilie a marcat pentru 5-0, cu un șut peste portarul Turiac, iar în minutul 73 Ad. Voicu a înscris pentru 6-0.

Până la final Sportul Chiscani a mai avut două acțiuni la poarta adversă, prin Dumitrana și L. Boariu, dar fără rezultat pe tabela de marcaj.

Sportul Chiscani: Turiac – G. Bălan, Boga (min. 57 Pîrlog), Moroianu, A. Dumitrana – S. Crăciun (min. 73 Gașpar), I. Bogdan, G. Chihaia, L. Boariu, M. Pascu – S. Techiu

FC Voluntari 2: Mihăescu – Petruț, Tăbăcariu, Gisă, Costache, Tudorică, Cazan, Uțoiu, Gh. Ilie, E. Stan, Ad. Voicu. Au mai intrat: Mitache, Ignat și Trandafirescu.

Sportul Chiscani a rămas pe penultimul loc după 10 etape, cu un singur punct și golaveraj 4-49, iar în etapa viitoare va juca vineri, 3 noiembrie, de la ora 14.00, pe teren propriu cu Agricola Borcea. Cealaltă echipă brăileană din liga a 3-a, Victoria Traian, va juca sâmbătă, 4 noiembrie, în deplasare la Oltenița.

 

Exit mobile version