Sportul Chiscani a obținut primele puncte în acest sezon de Liga a 3-a, cu o victorie în deplasare, la Viitorul Ianca

Viitorul Ianca și Sportul Chiscani s-au întâlnit sâmbătă după amiază, pe stadionul din Plopu, în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii a 3-a, seria a II-a. După ce în urmă cu 3 săptămâni, la Chiscani, în sezonul regulat, Viitorul Ianca a câștigat cu 3-0, în meciul de astăzi se aștepta la un galop de sănătate pentru echipa pregătită de Victor Olenic, mai ales după meciul slab făcut în etapa trecută, la Sporting Liești. Gazdele au început bine și au controlat prima repriză, dar în a doua a venit ”apocalipsa” și Sportul Chiscani a marcat de 5 ori, reușind să întoarcă rezultatul și să câștige cu 5-4, după ce la pauză Ianca conducea cu 1-0.

Viitorul Ianca început bine meciul și au avut o primă ocazie în minutul 3, când Alin Radu a reluat din 4 metri pe lângă poartă, o centrare a lui Coteț. Peste 3 minute, la o centrare de pe stânga, Băluță a reluat cu capul, dar peste poartă. În minutul 9, la un corner executat de Ciucureanu, de pe stânga, Preda a reluat cu capul în poarta lui Olaru și a deschis scorul. 

În minutul 13 Sportul Chiscani a avut o ocazie de a egala, la o centrare de pe stânga a lui Tarozzi, la bara a doua, Stroe a reluat din 5 metri, peste poartă. În minutul 31 Ciucureanu a pătruns de la 30 de metri și a șutat de la 17 metri, dar Olaru a reușit să scoată peste poartă, în corner.  Un minut mai târziu Dima a șutat de la circa 24 de metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă vinclul din stânga porții lui Olaru. În minutul 36 Ciucureanu a șutat de la 20 de metri, dar mingea s-a scurs puțin pe lângă bară. În minutul 42 Potor a executat o lovitură liberă din colțul careului de 16 metri, a centrat în centrul careului, iar Stroe a reluat peste poartă din 9 metri. În minutul 45 Popa a centrat o minge în careul oaspeților, dar Crăciun a șutat în portarul Olaru și scorul la pauză a rămas 1-0.

Repriza a doua a început cu echipa din Chiscani atacând și în minutul 47 au reușit să egaleze, prin George Iacob, care a trimis cu capul, la colțul lung, o centrare venită de la Stroe. Un minut mai târziu, Chiriac i-a pasat lui Mohoriță, acesta a pătruns în careu și a șutat de la 13 metri lateral dreapta, printre picioarele portarului Sandu, 1-2. 

În minutul 54 Radu a centrat în careu, dar Coman a reluat cu capul, din 8 metri, pe lângă poartă. În minutul 57 Ciucureanu a șutat de la 25 de metri, dar Olaru a reținut, iar în minutul 62 a venit golul 3 al celor de la Chiscani. La o centrare de pe stânga, Stroe a prelungit cu capul și Dănăilă a reluat din 8 metri, de lângă portarul gazdelor, care a ezitat să intervină. 1-3! În minutul 64 Ciucureanu a executat o lovitură liberă de la circa 30 de metri lateral dreapta, a centrat î careu și Marius Coman a trimis cu capul din 8 metri, în poartă, 2-3. 

În minutul 71 Ciucureanu a executat o lovitură de la colț, iar Alin Radu a reluat din 8 metri în poarta lui Olaru, 3-3. 

În minutul 74, după o pasă printre apărătorii celor de la Chiscani a lui Dima, Marius Coman, în situație de unu la unu cu portarul oaspeților, a trimis pe lângă acesta, dar mingea a lovit bara și apoi portarul a reținut și și-a pus echipa pe contraatac. Mingea a ajuns la Silviu Moise, care a expediat o ”torpilă” de la 25 de metri, direct în vinclul porții lui Sandu, 3-4.

În minutul 78, un nou contraatac al oaspeților, doi contra unu, dar Mohoriță, în loc să paseze în centru la Chiriac, a șutat de la 18 metri pe direcția portarului Mihai, care a reținut. În minutul 80 Radu i-a pasat în careu lui Crăciun, dar șutul acestuia a fost blocat de Olaru.

În minutul 82 Alin Radu a centrat de pe dreapta, iar Rareș băluță a trimis din 6 metri în poartă, pe colțul lung, 4-4. 

În minutul 88, la un corner de pe dreapta executat de Tarozzi, Laurențiu Iancu a reluat cu capul și a marcat pentru 4-5.

În minutul 90+1 Preda ajuns în atacul gazdelor, a șutat de la 12 metri, dar direct în portar și a ratat șansa egalării. 

Viitorul Ianca: I. Sandu (min. 75 A. Mihai) – Coteț, D. Popa, G. Preda, Stănciulescu – Băluță, M. Dima, A. Crăciun, Ciucureanu – A. Radu, M. Coman

Sportul Chiscani: Olaru – Iancu, Scarlat, Iacob, Sima, Potor, Tarozzi, Stroe (min. 72 Moise), Dănăilă (min. 84 Ioniță), Mohoriță, Izvoranu (min. 39 Chiriac).

Viitorul Ianca a rămas pe locul 2 în seria de play-out, cu 31 de puncte, iar Sportul Chiscani a rămas pe ultuimul loc, cu 3 puncte. În etapa viitoare, Sportul Chiscani va juca CS Făurei, pe teren propriu, iar Viitorul Ianca, va întâlni tot la Plopu, pe CSM Rm. Sărat.

Exit mobile version