Sportul Chiscani a obtinut a treia victorie in acest an

Vineri după amiază, Sportul Chiscani și-a trecut în cont al patra victorie din acest campionat și s-a îndepărtat de zona retrogradabilă. Echipa din Chiscani s-a impus în fața celor de la ACSM Oltenița cu scorul de 2-1 (1-0) și a depășit-o și în clasamentul seriei a II-a din liga a 3-a.

Per ansamblu jocul a fost controlat de Sportul Chiscani, deși în prima repriză oaspeții au avut mai multe acțiuni la poarta echipei pregătite din retur de Emmanuel Ndigwe, dar fără a pune în pericol poarta apărată de Constandache.

În minutul 12 Ionuț Cristian a primit o minge la marginea careului advers, dar a fost blocat în momentul șutului de Rotaru. În minutul 16 Marius Coman a reușit să trimită mingea în poarta apărată de Iulian Manea, dar arbitrul asistent Eniko Biro a anulat golul pe motiv de ofsaid.

În minutul 22, la singura ocazie de gol a oaspeților din prima repriză, Gabriel Amariei a fost blocat la marginea careului mic de Constandache.

În min. 32 Coman a șutat din unghi însă Manea a reținut mingea care se îndrepta spre colțul scurt.

În minutul 45+1 Octavian Vârlan a centrat în fața porții, iar Vlad, în dorința de a degaja mingea care se îndrepta spre Cristian, și-a trimis-o în propria poartă, 1-0 pentru Sportul Chiscani.

În repriza a doua, meciul s-a mai animat, dar abia în minutul 66 Marius Coman a șutat pe lângă poartă. Peste trei minute Udrea a șutat și el pe lângă poarta lui Constandache.

ACSM Oltenița a reușit să egaleze în minutul 73, în urma unui șut imparabil, expediat de Marian Stoica, de la 25 de metri, în vinclul porții.

În minutul 77 Emmanuel Ndigwe a lobat mingea peste apărătorii adverși, care au făcut greșit pasul la offsaid, Silviu Crăciun a intrat în posesia mingei și a lobat-o peste portarul Manea, ieșit în întâmpinare, 2-1 pentru Chiscani.

În minutul 82 Ndigwe a șutat foarte aporoape de vinclul porții oaspeților, irosind șansa Chiscaniului de a se desprinde. Peste două minute Rotaru a trimis mingea în careul gazdelor, dar Cătălin Constandache a boxat-o în lateral.

Repriza a doua a fost prelungită cu 4 minute însă Sportul Chiscani a gestionat foarte bine finalul de meci și s-a impus cu 2-1.

Sportul Chiscani: Constandache – M. Iordache, G. Preda, Pârlog, Boga – Costache (min. 75 Vlad Omer), G. Chihaia (min. 65 Ndigwe), Vârlan (min. 52 S. Crăciun), Dumitrana (min. 40 Căldăraru) – Cristian, Coman.

După 20 de etape Sportul Chiscani a acumulat 14 puncte și a urcat pe locul 11, la egalitate cu Agricola Borcea, dar având golaveraj mai slab.

Exit mobile version