Sportivii de la DAOS pe podium la ADCC ROMANIA NATIONALS

Duminică, 8 august a avut loc la Bucuresti, ADCC ROMANIA NATIONALS, acesta fiind cel mai titrata competie de grapling ce se desfasoara in Romania. La această competiție au participat sportivi din mai multe stiluri de lupta precum: jiu jitsu , judo, sambo , kempo, lupte etc.

Datorita lipsei competitiilor sportive din ultima perioada, acest turneu s-a bucurat de o participare internationala si de prezenta unor sportivi valorosi din tari precum: SUA , Brazilia, Norvegia, Japonia , Polonia, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova, si bineinteles Romania. Clubul brailean DAOS, condus de Daniel Cernat, a reusit rezultate notabile tinand cont de nivelul acestei competii.

La aceasta competitie sportivii de la DAOS au reusit sa obtina 5 titluri de campion. Pe prima treaptă a podiumului au urcat urmatorii sportivi: Micu Andrei Florentin – 91 kg adulti intermediar, Cornel Musat – 91 kg master intermediar, Gavrila Iulian – 70 kg juvenil intermediar, Urse Flavius + 80 kg juvenil incepatori, Meirosu Eduard – 80 juvenil incepatori.

Titlul de vicecampion a fost obtinut de: Bordei Claudiu +100 kg adulti profesionisti, Ghetu Costin -60 kg adulti intermediar, Ion Cosmin +100 kg master intermediar, Meirosu Denis -70 kg juvenil incepatori, Gavrila Iulian -70 kg intermediar. Mustata Ionut -60 kg adulti incepatori. Locul 3 : Bordei Claudiu – Open class adulti profesionisti, Urse Flavius – 80 kg juvenil incepatori, Gavrila Iulian -70 kg adulti intermediar.

”A fost o competitie foarte puternica mult asteptata, la care am reusit sa deplasam un numar de 10 sportivi, numarul total de participanti fiind limitat la 250 sportivi si fara spectatori. Ma declar foarte multumit de rezultatele sportivilor, tinand cont ca au fost categorii si cu un numar de peste 20 de sportivi, brailenii, ca de fiecare data, au reusit rezultate notabile. Tin sa ii felicit in mod deosbit pe Cornel Musat si pe Bordei Claudiu sportivi consacrati ai orasului nostru, care au reprezentat clubul la un nivel ridicat si au obtinut rezultate notabile. In aceslasi timp vreau sa ii felicit si sa ii incurajez pe sportivii tineri care vin din urma precum: Micu Andrei, Gavrila Iulian, Meirosu Eduiard, Meirosu Denis, Urse Flavius, Ghetu Costin, Mustata Ionut, care de asemenea au obtinut rezultate notabile si nu in ultimul rand vreau sa il felicit pe Ion Cosmin care desi sportul pentru el este mai mult un hobby, este aproape nelipsit de la toate competitiile nationale si nu de multe ori a reusit rezultate notabile. Le multumesc tuturor celor implicati, si le spun ca sunt mandru de ei” a declarat antrenorul clubului Daos, Cernat Daniel.

Exit mobile version