Sport Plus promoveaza badmintonul la Braila

Sport Plus promoveaza badmintonul la Braila
Sport Plus promoveaza badmintonul la Braila

Sport Plus Braila a adus badmintonul in Braila. Gratie clubului al carui presedinte este profesorul Costi Baciu, sapte scoli brailene, Radu Tudoran, I.L Caragiale. Edmond Nicolau, din Braila, dar si scolile din Ramnicelu, Romanu, Bertestii de Jos si Tudor Vladimirescu, au primit materiale sportive pentru inceperea acestei activitati. Din toamna Sport Plus Braila va treaba intre scoli.
Trebuie sa ne mandrim ca Braila ocupa locul 2 in clasamentul celor care au incheiat parteneriate cu Federatia Romana de Badminton, desi in Braila nu s-a mai facut badminton de peste 23 de ani. Pe perioada vacantei de vara iubitorii acestui sport, dar si cei care doresc sa se initieze in tainele sportului cu “racheta si fluturasul”, o pot face in Gradina Publica din Braila, pe aleea dinspre patinoar sau pe Faleza Dunarii, in zona Morii Violatos. Programul de “joaca” este: Luni, miercuri, vineri, duminica (orele 09.00 – 12.00; 17.30-21.00) – Gradina Mare pe aleea dinspre patinoar; Marti, joi, sambata (orele 17.30-21.00) – pe faleza, in fata Morii Violatos.
Miercuri, 21 august, pe Faleza, de la ora 17.00, Sport Plus va organiza Cupa verii la badminton. Participarea se va face pe categorii de varsta, intre 8 si 60 de ani, iar toti participantii vor primi premii.  Se va juca dupa regulament, iar incepatorii vor primi note doar pentru departajare. Doritorii pot ajunge dupa ora 16.00 pentru inscrieri si cateva mingi la fileu.

 

Exit mobile version