Spectacolul ”Vizitatorul” pe scena Casei de Cultură a Tineretului Brăila

Luni, 4 octombrie, la ora 19:00, la Casa de Cultura a Tineretului Brăila va avea loc spectacolul „Vizitatorul”.

În distribuție: Sigmund Freud – Alexandru Repan, Necunoscutul – Marius Stănescu / Mircea Andreescu, Anna Freud – Crenguţa Hariton, Nazistul – Cristian Nicolaie

„1938 – Al Treilea Reich este în ascensiune. Persecuțiile împotriva evreilor se înmulțesc și devin din ce în ce mai agresive. Molima urii cuprinde liniștitele orașe europene și îmbolnăvește de nesiguranță lumea întreagă. Austria este și ea cuprinsă de teroare, dar celebrul psihanalist Sigmund Freud refuză să își părăsească reședința. Se încăpățânează să nu recunoască amenințarea care se ivește la orizont.

Într-o noapte înstelată, străzile Vienei sunt cutremurate de cântecele soldaților germani și de strigătele îngrozite ale cetățenilor doborâți de pumnii acestora. Anna Freud este luată de Gestapo din propria casă. Freud, tatăl său, rămâne singur, așteptând întoarcerea ei. Dar în cabinetul lui apare un necunoscut bizar. Cine este acest vizitator neanunțat? Un nebun în căutarea unei salvări? Poate este un prieten la nevoie? Sau este Dumnezeu Însuși?” – este prezentarea spectacolului, făcută de organizatori.

Biletele se găsesc la Palatul Lyra (str. Cojocari nr. 21) de luni până vineri, între orele 15:00-17:00. Detalii și rezervări la tel 0787.817063.

Exit mobile version