Cultura

Spectacolele de la Festivalul “Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila” aproape de a se juca cu ”casa închisă”

Spectacolele de la Festivalul “Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila” aproape de a se juca cu ”casa închisă”

Cea de a Xlll-a ediţie a Festivalului “Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila”, redevenit unul internațional de la această ediție, tinde a se desfăşura cu ”casa închisă”. Tema aleasă pentru această ediție este ”Criza familiei în lumea contemporană”.

În perioada 13-22 septembrie, se desfășoară a Xlll-a ediţie a Festivalului “Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila”, ediţie dedicată memoriei regizoarei Cătălinei Buzoianu, născută la Brăila și decedată la începutul acestei luni. La majoritatea pieselor care se vor juca la Sala ”Bujor Macrin” biletele s-au epuizat din primele zile în care acestea au fost scoase la vânzare.

Astfel, astăzi dimineață, deja au fost epuizate biletele pentru următoarele spectacole:

CONVERSAŢIE DUPĂ ÎNMORMÂNTARE de Yasmina Reza, regia Vlad Massaci – PREMIERĂ OFICIALĂ – care va avea loc vineri, 13 septembrie, de la ora 20.00, Sala Bujor Macrin.

PROOF (DEMONSTRAŢIA) de Davis Aubur, regia Andrei şi Andreea Grosu -spectacol prezentat de UNTEATRU BUCUREŞTI, duminică, 15 septembrie, de la ora 20,30 la Sala Bujor Macrin (Studio).

DELIRIUM de Enda Walsh, după “Fraţii Karamazov” de F.M. Dostoievski, regia Vlad Massaci, TEATRUL ODEON BUCUREŞTI – spectacol care se va juca marţi, 17 septembrie, ora 20,30 la Sala Bujor Macrin (Studio);

50 DE SECUNDE de Daniel Oltean, regia Eugen Gyemant, spectacol prezentat de TEATRUL NAŢIONAL I. L. CARAGIALE Bucureşti, la Sala Bujor Macrin, miercuri, 18 septembrie, ora 20,30.

CÂND TIMPUL STĂ PE LOC de Donald Margulies, regia Bogdan Budeş -TEATRUL DE ARTĂ Bucureşti, prezentat vineri, 20 septembrie. ora 21,30 la Sala Bujor Macrin ( Studio).

LEGĂTURI PRIMEJDIOASE de Christopher Hampton, după romanul lui Choderlos de Laclos “Legături primejdioase”, regia Cristi Juncu, spectacol prezentat sâmbătă, 21 septembrie, ora 18,30 la Sala Bujor Macrin ( Studio) de actorii de la TEATRUL MIC BUCUREŞTI.

UN TRAMVAI NUMIT DORINŢĂ, de Tennessee Williams, regia Claudiu Goga, spectacol prezentat de TEATRUL METROPOLIS BUCUREŞTI, duminică, 22 septembrie, ora 18,30 la Sala Mare a Teatrului “ Maria Filotti” din  Brăila.

Mai sunt bilete pentru spectacolele:

TRUE WEST, de Sam Shepard, în regia artistică şi ilustraţia muzicală a lui Vlad Cristache, un spectacol al Teatrului ”Maria Filotti” programat vineri, 13 septembrie 2019, ora 18:00. Preț bilet: 25 lei.

ITINERARII. INTR-O ZI, LUMEA SE VA SCHIMBA, duminică, 15 septembrie 2019, ora 18:00, regia Eugen Jebeleanu, coproducție internațională realizată de Primăria Capitalei, prin ARCUB și de ”Compagnie des Ogres”, Franța, ARCUB, BUCUREȘTI. Limita de vârstă: 18 ani. Prețul biletelor: 45 lei categoria II și 55 lei categoria I.

OSCAR ȘI TANTI ROZ, de Eric Emmanuel Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău, un spectaco prezentat de TEATRUL EUGENE IONESCO, Chișinău–Republica Moldova. Spectacolul este programat luni, 16 septembrie, ora 18.00, în Sala Mare. Prețul biletelor: 30 lei categoria a II-a și 40 lei categoria I.

TATĂL, de Florian Zeller, în regia lui Radu Iacoban, un spectacol al Teatrului clasic ”Ioan Slavici” din Arad. Spectacolul are loc în Sala Studio și mai sunt disponibile 18 locuri pentru spectacolul de luni, 16 septembrie, de la ora 20.30, la prețul de 40 de lei.

TURANDOT, după Carlo Gozzi, în regia semnată de Sânziana Stoican. Spectacolul este prezentat de Teatrul Excelsior București și va fi jucat marți, 17 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Mare. Prețul biletelor este 35, respectiv 45 lei.

SALBA DRACULUI, adaptare după „Iorgu de la Sadagura sau Nepotu-i Salba Dracului” de Vasile Alecsandri, regia Alexandru Dabija. Un spectacol al Teatrului ”Fani Tardini” Galați, programat miercuri, 18 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Mare. Prețul biletelor este de 30 lei și 35 lei.

CAFEAUA DOMNULUI MINISTRU, de Horia Dârbea, în regia lui Lucian Sabados, un spectacol prezentat de Teatrul VASILI DRUMEV din SHUMEN, Bulgaria, joi, 19 septembrie, ora 18.00, la Sala Mare. Prețul biletelor este de 30 și 35 de lei.

ANIVERSAREA,de JEROIEN VAN DEN BURG, regia Erwin Șimșenshon, TEATRUL MIHAI EMINESCU BOTOȘANI. Spectacolul se va juca joi, 19 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Studio. Mai sunt disponibile 4 bilete la prețul de 40 lei.

TRIBURI, de Nina Raine, în regia lui Vlad Cristache, realizat de Teatrul Nottara București. Spectacolul va fi prezentat vineri, 20 septembrie, de la ora 18.00, la Sala Mare și mai sunt disponibile 40 de bilete la prețul de 45 lei.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •