“Special Friends” Brăila s-a clasat pe locul 2 la Cupa Danubius

Ediţia 28 a Cupei „Danubius” organizată în perioada 24 -27 August la Galaţi de A.P.H. „Sporting Club” cu sprijinul Primăriei Galați, a  Consiliului Județean și Direcției de Tineret și Sport Galați a adus confirmarea că „Special Friends” Brăila este o echipă puternică care îşi merită locul alături de cluburile fruntașe ale sportului paralimpic român. În cadrul acestei competiţii au avut loc întreceri la 5 discipline sportive: atletism (aruncarea suliţei, aruncarea greutății), pescuit sportiv, tir cu arcul și biliard.

La ediţia 28 a Cupei „Danubius”, A.C.S.P.D.F “Special Friends” Brăila s-a clasat pe locul al 2-lea cu 150 de puncte, din 17 cluburi participante. Clubul brăilean a participat cu 8 sportivi: Fănuța Leocă, Emilia Constantin, Vasilica Zamfir, Dragu Gheorghe, Leocă Ştefan, Macioc Daniel, Nicola Nicolas-Florin și Sorescu Mihai.

Rezultatul muncii celor de la “Special Friends” Brăila s-a concretizat prin cele 17 de medalii câștigate, dintre care 8 aur, 7 argint și 2 de bronz.

Locul 1 la aruncarea greutății a fost câștigat de 4 sportivi: Emilia Constantin, Vasilica Zamfir, Leocă Ştefan și Nicola Nicolas-Florin.

Locul 2 la aruncarea greutății a fost câștigat de 3 sportivi: Fănuța Leocă, Dragu Gheorghe, Macioc Daniel și Sorescu Mihai.

Locul 3 la aruncarea greutății a fost câștigat de 1 sportiv: Macioc Daniel

Locul 1 la aruncarea suliței a fost câștigat de 4 sportivi: Emilia Constantin, Vasilica Zamfir, Dragu Gheorghe și Leocă Ştefan.

Locul 2 la aruncarea suliței a fost câștigat de 3 sportivi: Macioc Daniel, Nicola Nicolas-Florin și Sorescu Mihai.

Locul 3 la aruncarea suliței a fost câștigat de o sportivă: Fănuța Leocă.

Exit mobile version