Sorin Frunza, cel mai in varsta jucator din Liga a 2-a, si cel mai in varsta marcator din sezonul 2017-2018

În primele 21 de runde ale sezonului 2017-2018 din Liga 2 Casa Pariurilor s-au stabilit o multitudine de recorduri, printre acestea aflându-se şi câteva mai inedite. La capitolul veterani, laurii au fost culeşi de Dacia Unirea Brăila, echipă la care a revenit în activitate directorul sportiv Sorin Frunză.

După ce a început sezonul pe bancă, acesta a intrat pe teren după trei etape, reuşind o triplă la primul meci din actuala ediţie de campionat. Meci după meci Frunză a stabilit noi recorduri de vârstă, terminând anul cu titlul de cel mai bătrân jucător din actualul sezon, dar şi cel mai bătrân marcator.

El a avut emoţii doar pentru primul record, în condiţiile în care vreme de nouă etape pe banca brăilenilor a fost prezent şi Ştefan Leu, mai bătrân decât Sorin Frunză cu aproape un an. În cele din urmă, portarul Daciei Unirea a rămas doar recordul de cea mai bătrână rezervă nefolosită după primele 21 de runde.

Iată cele mai interesante recorduri din Liga 2 Casa Pariurilor, după 21 de etape disputate, stabilite de Dacia Unirea Brăila:

Cu 45 de goluri marcate în 21 de meciuri, Dacia Unirea Brăila are cea mai bună ofensivă din Liga a 2-a.

Exit mobile version