Șoferul brăilean care a produs un accident mortal pe DN 1B a murit la spital

Un brăilean a produs un accident mortal pe DN 1B

Un brăilean a produs un accident mortal pe DN 1B

Update: Șoferul brăilean, Sorin Vădeanu, în vârstă de 35 de ani, care a produs accidentul de azi noapte pe DN 1B, a decedat la spitalul din Ploiești unde a ajuns în  în stare gravă, în comă.

Un accident grav a avut loc pe DN1 B, în localitatea prahoveană Loloiasca, la km 30+400, pe sensul către Ploiești. În accident au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și un tir.

Conform IJP Prahova, un autoturism marca Audi, condus de un brăilean, se deplasa pe direcția Buzău – Ploiești, ar fi intrat în depășirea unui TIR, a lovit frontal un Logan. Din impactul celor două autovehicule, ar mai fi fost avariate un tir și o autoutilitară.

În urma accidentului șoferul autoturismului Logan a decedat pe loc, iar alte 3 persoane au fost rănite.

Conform SAJ Prahova și ISU Prahova, în accident au fost implicate șase persoane din care: bărbat de 40 de ani decedat, un bărbat 40 de ani cu traumatism cranio-cerebral grav, coma grad 6, un bărbat de 30 de ani cu traumatism toracic și traumatism abdominal, un bărbat de 40 de ani cu traumatism la șoldul drept și alți doi bărbați, de 32 și 40 de ani, fără leziuni.

În urma impactului, autoturismul Audi condus de șoferul brăilean a luat foc și a ars în totalitate.

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Conform IPJ Prahova, șoferul decedat 40 de ani este  din Pitești. Șoferul care ar fi depășit neregulamentar, în vârstă de 35 de ani, este din Brăila  și este în stare gravă, în comă. Un pasager în vârstă de 31 de ani, din Brăila, și un pasager în vârstă de 33 de ani, din comuna Gemenele, județul Brăila, sunt răniți ușor.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru omor din culpă.

sursa foto: ISU Prahova

Exit mobile version